Bestyrelsesformand
Ann Jans Rasmussen

Mit navn er Ann, jeg er 43 år ung og jeg er formand I Gilleleje Gymnastikforening. Jeg har været en del af bestyrelsen siden jeg var 18 år, dog kun det sidste år som formand.

For mig er det frivillige arbejde en stor del af min identitet, jeg har siden jeg var 2 været tilknyttet foreningen, først som gymnast, siden hen som hjælpeinstruktør, instruktør og bestyrelsesmedlem.
Vores forening er en forening med plads til alle, det er et motto som vi fandt på for en del år siden, men som aldrig kan siges nok. Vores intention er at skabe et sted hvor børn, unge og instruktører har lyst til at være, Vi er hele tiden i en udviklingsfase hvor vi i bestyrelsen bliver klogere og klogere. Vi har altid brug for hjælpende hænder, og vi kan altid godt bruge nye ansigter i bestyrelsen.
 
Jeg glæder mig over at være en del af denne forening, og over at få lov til at udvikle mig selv som menneske undervejs 
 
Læs mere
Kasserer (økonomi)
Helene Henler
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Christina Garde
Læs mere
Ina Tripura dyrting
Læs mere
Jette Dyg
Læs mere
Thea Ellermann Petersen
Jeg er 46 år, uddannet sygeplejerske og bosat med mand og børn i Gilleleje.
Min datter har tidligere været en fast deltager på Showdance-holdene. Jeg valgte sidste år at sige ja til en post som sekretær i Gilleleje Gymnastikforenings bestyrelse for at støtte det frivillige arbejde, der er afgørende for foreningens eksistens. 
Læs mere

kommende events

Vores sponsorer