Instruktør
Amanda Rosenkilde Rasmussen
Læs mere
Anette Kjærgaard
Læs mere
Emilie Petersen
24280258
Emilieskou@hotmail.com
Læs mere
Helene Henler
Helene.henler@outlook.com
Læs mere
Johanne Pedersen
28701181
johannejuul@icloud.com
Læs mere
Josephine Blumensaadt
30266118
saadt@live.dk
Læs mere
Maja Schmidt Kjærgaard
42508750
majaschmidtkjaergaard@gmail.com
Læs mere
Malene Ølbye Nielsen
Malene Ølbye Nielsen
Instruktør på minicheer og cheer volume.
Uddannet instruktør på Gymnastik og idrætshøjskolen ved Viborg, med speciale i spring/ rytmiskgymnastik for børn og junior. Er uddannet pædagogisk assistent.
Har underviste i Gilleleje gymnastik i 7 år, var inden da instruktør i Hornbæk.
Startede med at lave gymnastik i Fredensborg da jeg var ca.1 1/2 år gammel, og har siden da gået på div. rytme og spring hold. Har også snuset lidt til Grand Prix gymnastikken, men valgte springgymnastik. Måtte holde pause da jeg kom hjem fra højskole for at arbejde, men savnede det, så begyndte at gå til spring igen. Nu er det rytme/dans der bliver dyrket hos Amanda, på foreningens kvindehold.
Er uddannet til at undervise i børneyoga, hvilket jeg bruger i mit arbejde. Og så er jeg uddannet vejleder gennem DGI.
Jeg sidder i DGIs opvisningsudvalg, hvor jeg bla. Er en af de ansvarlige for det årlige 10-14 stævne, som vi har haft her i Gilleleje
Læs mere
Pernille Mogensen
 

Jeg hedder Pernille og er 50 år.

Jeg har været instruktør siden jeg var 15 år og kan undervise på alle slags hold, både børne- og voksenhold.

Jeg er uddannet gymastikinstruktør og har taget en del inspirationskurser i løbet af årene. Jeg underviser både på børnehold med redskaber, på dansehold og fitnesshold for voksne.

Jeg elsker at undervise og bruger meget tid på forberedelse. At være del af gymnastikforeningen betyder rigtigt meget for mig. Det er der jeg samler energi til at klare fuldtidsarbejde og den daglige trummerum.

For mig er det vigtigt, at både børn og voksne føler sig velkomne i foreningen, og vi, der er en del af foreningen, virkelig brænder for det vi laver. Det er frivilligt arbejde, men det skal ikke gøre halvt, selvom det er ulønnet.

Jeg står 100% inde for vores motto ”Vi er en forening med plads til alle”.

Mit eget personlige succes-kriterie er, når de gymnaster, som jeg underviser, går glade hjem og føler de har haft en superfed og sjov træning.

Sidst men ikke mindst, er jeg meget taknemmelig for at være en del af en forening, som har mange gymnastik-”venner”, både internt i foreningen, bl.a. forældre, og i andre foreninger i Nordsjælland. Venner som vil give en hjælpende hånd, når vi har brug for det.

Læs mere
Sabine Bank
26649647
s_bank@hotmail.com
Læs mere
Susanne Madsen
Læs mere
Hjælpeinstruktør
Astrid Neumann Jensen
60222349
Astrid@neumannjensen.dk
Læs mere

kommende events

Vores sponsorer